Politiqueig

A mi el que m’ha deixat preocupat és la Llei de símbols i les multes que ens volen posar si no la respectam. Perquè, vegem: nosaltres vivim a foravila i cada dia ve una ambulància a cercar l’al·lot, i jo, perquè tenguin bon trobar canostra, vaig posar pedaços (com va dir un d’ells) vermells i ara pas una penada que en Bausanín o en Deladín se’n temin, vénguin a veure-ho i quan vegin allò vermell em multin.

La Sra. Emília Amado Picó és fiscal de sinistralitat a la fiscalia de Barcelona, membre del Consell de Fiscals i vocal de la Unió Progressista de Fiscals; ha fet nombrosos cursets sobre risc i sinistralitat laboral. Jo em deman: què punyetes fa una fiscal especialitzada en sinistralitat laboral investigant en Messi per un tema d’Hisenda? No n’hi havia cap de preparada -o preparat- dins Hisenda? O no hi havia temps? És perillós en Messi? Si s’ha d’investigar en Messi, s’investica així com toca, igual que a tothom. Si és que Hisenda vol investigar els esportistes o el seu entorn, ha de començar precisament per en Messi? Per què no comença per en Florentino i com s’ha finançat el Madrid amb els seus desorbitats fitxatges?

O també, per què no s’investiga com va guanyar el concurs de Son Espases? O les piscines d’en Pedro Jota a la Costa dels Pins? O la d’en Florentino a Andratx? No serà, com va dir el ministre Wert, que hem d’espanyolitzar les Balears i Catalunya i ja han posat en marxa la santa inquisició madrilenya? Idò això, al·lots.

L’any 1977 en Tarradelles va dir: “Ja sóc aquí”. Ara dubt que volgués tornar.

Aquest article s'ha catalogat com a General per Joan Roig "Dalmau" representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada