La cançó de la setmana

A vegades val la pena anar a tro segur i recórrer als clàssics. És el  cas de l’artista que us present avui: John Lennon. Per molt que passi el temps la seva figura i música encara és recordada… Per qualque cosa serà…

Ja famós amb el seu grup mític The Beatles, jo avui em centraré amb la seva posterior carrera en solitari. Empès per la cultura hippie, la meditació i altres moviments alternatius (tan comuns en els anys 60) i, sobretot, per la seva esposa Yoko Ono (per alguns una pèssima influència; per altres, tot el contrari ), la seva música en solitari passà a ser més trascendental, amb la intenció d’anar més enllà del pop atractiu que feien els Beatles. Un exemple d’aquest canvi d’estil és Imagine, una balada que et posa la pell de gallina per  moltes raons: la seva intensitat, lletra, melodia… i pel significat que ha anat agafant amb el pas del temps (compromís amb el Drets Humans, la Pau…).

Una obra mestra que cal escoltar bé i estar atents a la lletra subtitulada que us deix integrada en el vídeo:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada