L’Ajuntament farà efectiu els ingressos de la subvenció de la rehabilitació de les façanes de la 1a fase

L’Ajuntament de Sant Llorenç,  en data 8 d’octubre, ha rebut de la CAIB els doblers corresponents a la subvenció de la rehabilitació de les façanes 1a  fase que va ser concedida dins el projecte de la “Rehabilitació integral de quatre carrers del nucli urbà de Sant Llorenç” i procedirà a fer efectiu els ingressos d’aquestes quantitats que oscil·len entre 1.300 i 15.000 euros en el termini de 10 dies.

S’adheriren a aquesta subvenció un total de 16 veïns dels carrers Nou, Santa Maria de Bellver, Sant Llorenç i Pou els quals rebran un total de 72.860,68 euros.

L’Ajutament està a l’espera de rebre la part corresponent de la subvenció de la rehabilitació de les façanes de la 2a fase que també farà efectiva de seguida el Govern de les Illes Balears els faci la transferència.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada