Crònica del Cardassar-Campanet

El Campanet sortia mes enxufat al partit i als cinc minuts ja guanyava 0-1 i el Carde duia el pes del partit, però eren els visitants els que al contraatac creaven perill i, sense res més, els jugadors enfilaven els vestidors.
A la segona mitat els grocs-i-negres embotallaren els de Campanet i intentant aconseguir el gol que els donàs l’empat, la qual cosa no va ser fins al minut 78: “MIKI” ,de xut de fora de l’àrea, aconsegiria l’empat. Ja no hi hauria temps per a més i amb un punt per hom s’arribaria al final del partit.

Repartiment, idò, de punts al Moleter…

PD: Ni Lorenzo ni Salom, cap dels dos serà campió del món; Nadal juga la final de la copa de Mestres amb Djokovic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.