Crònica del Cardassar-Campanet

El Campanet sortia mes enxufat al partit i als cinc minuts ja guanyava 0-1 i el Carde duia el pes del partit, però eren els visitants els que al contraatac creaven perill i, sense res més, els jugadors enfilaven els vestidors.
A la segona mitat els grocs-i-negres embotallaren els de Campanet i intentant aconseguir el gol que els donàs l’empat, la qual cosa no va ser fins al minut 78: “MIKI” ,de xut de fora de l’àrea, aconsegiria l’empat. Ja no hi hauria temps per a més i amb un punt per hom s’arribaria al final del partit.

Repartiment, idò, de punts al Moleter…

PD: Ni Lorenzo ni Salom, cap dels dos serà campió del món; Nadal juga la final de la copa de Mestres amb Djokovic.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada