25 anys de Serveis Socials Municipals a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

De l’inici, el 1988, del departament de Serveis Socials municipals a l’Ajuntament de Sant Llorenç Cardassar ençà, han transcorregut 25 anys de funcionament, aquest temps ha permès consolidar un conjunt de serveis i prestacions socials adreçades a millorar el benestar dels seus veïnats i les seves famílies. Tot aquest procés bé val un moments de celebració, que ens permeti valorar la feina feta i pensar sobre el futur dels serveis socials municipals.Molt més important és el moment quan, actualment es debat una modificació de la Llei de bases del règim local que ben segur afectarà al model de serveis socials d’atenció primària que s’han anat implantat les darreres dècades.

Amb aquest motiu vos convidam a l’acte que es celebrarà el proper dilluns, 18 de novembre, a les 19h a la sala d’assaig1 de l’Auditòrium de Sa Màniga, C/ Son galta, 4 (Cala Millor) en el qual es desenvoluparà la taula rodona: “la nova legislació local i els serveis socials municipals”
Amb la participació de:

* Presentació i Moderació: Maria Galmés, Regidora de Benestar Social i Igualtat.
* Serveis Socials Municipals: Lluís Ballester, Professor titular de Mètodes d’Investigació. Director del Màster d’Intervenció amb Infància i Família.
* Competències administratives i Serveis Socials: Immaculada Borràs, Cap del Servei Juridicoadministratiu de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials.
* Competències municipals: Josep Lluís Obrador, Secretari de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
* Aspectes econòmics municipals: Antoni Crespí, Interventor de l’Ajuntament de Sant Llorenç

Mateu Puigròs i Sureda, batle     Maria Galmés i Mesquida, regidora de benestar social i igualtat

Pregam confirmar la seva assistència a:

framon@santllorenc.es Telf. 971838393 ext. 1302
mbrunet@santllorenc.es Telf. 971812083 ext 2500

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.