Casos preocupants a les escoles

Amb molt bon criteri l’Assemblea de Docents ofereix un blog en el qual els centres escolars i les diferents Amipas de les Balears  poden publicar les mancances i desorganitzacions que hi ha en les diferents centres de les illes. Una bona manera de demostrar amb exemples que els curs no ha començat de “manera normal” i que la Conselleria només posa recursos per allò que li interessa.

És un poc el que fa en Serafí Lliteres a Card.cat en el seus articles com a repesentant de l’Amipa llorencina, però aquest blog de l’Assemblea ens permet tenir una visió més global de com està el tema educatiu a nivell de les Balears en general i no només quedar-nos en una visió localista del nostre terme. Com podreu veure, però, per tot està ben igual (falta de mestres de suport, dubtes del TIL sense respondre, deutes…)

Aquí teniu l’enllaç que recull tots aquests incidents:     http://assembleadocentsib.wordpress.com/category/mhan-contat-que/

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Un comentari a “Casos preocupants a les escoles

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada