La cançó de la setmana

Després d’unes setmanes de ritme més reposat, pujam els decibels i retornam als ritmes enèrgics i potents.   Per això res millor que el grup de pop-rock electrònic Cycle,  capaços d’animar qualsevol pista de ball.

El podríem definir com un grup angloespanyol (els seus componeents són d’ambdues nacionalitats, a pesar que princiapemnt canten en anglès) i se situen en l’escena independent. Amb una bona promoció no tenc cap dubte que vendrien el doble de discos ja que, com he dit abans, els seus temes són ben enganxadissos i comercials.

Si alguna crítica els podem fer és que són massa irregulars,  capaços de fer atractius hits que signarien molts grups nord-americans de primera fila, i per l’altra, a pics publiquen coses mot més anodines. Però jo intentaré no decebre-vos i us deixaré un dels seus millors temes (almenys per a mi): Confusion!

 

Aquest article s'ha catalogat com a General per Pau Quina Jaume representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada