Imatges de la cursa i caminada solidàries per l’educació

Aquest matí a Manacor devers les 11:20, ha donat el sus la cursa i caminada solidària
per l’educació. Abans de partir na Xisca Tous, la padrina que es passeja per tota Mallorca amb el carro i la bístia en defensa de l’educació, ha fet una lectura emocionada del seu manifest que vol fer arribar a tothom.

Els primers en sortir han estat els corredors, amb qualque llorencí present com en Joan Llull entre d’altres.

Uns 5 minutets més tard hem partit els caminadors des de l’auditori pel passeig Ferrocarril, hem pujat per na Camel·la, hem seguit per la Plaça del Cos i el carrer Antoni Galmés, hem tornat a pujar pel carrer Jaume Domenge passant per davant la Plaça de ses verdures i fins a Sa Bassa, hem tornat a baixar per na Camel·la i hem acabat de bell nou a l’Auditori de Manacor.

Aquí teniu un grapat d’imatges.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada