Fotografies antigues

Una setmana més presentam més fotos antigues d’aquest poble nostre, anomenat Sant Llorenç. I aquesta vegada ho fem amb l’agradable sorpresa d’una fotografia que ha aportat na Maria des Sestador. I és que ja ho vam dir: animau-vos a participar i enviau-nos fotos, que les mostrarem totes. Des d’aquí aprofit per donar les gràcies a na Maria per fer aquesta aportació.

Concretament, la fotografia que m’ha entragat és el d’un grup de nines que anaven juntes a escola a ca ses Monges. Entre mu mare i na Francisca Meca han aconseguit endivinar el nom de totes elles, excepte tres, que he deixat amb un interrogant. Si algú les reconeix, per favor informau-ne a través dels comentaris. Gràcies per avançat per la vostra col·laboració.

Foto : (d’esquerra a dreta)

Fila de baix: Damiana Quina, Magdalena Gerrera, Barita de ca’s Capità, Bel de sa Cova, Jerònia Cuca, Bel i Margalida Granota.

2a fila: Aina de Son Trobat, Margalida Senalla, ?, Miquela de Pocafarina, Francisca de sa Cova, Maria de cas Cocoveter, Francisca Pipes.

3a fila: Úrsula de sa Central, Maria Pont, Sebastiana Batleta, Sebastiana de Corea, Margalida Robina (que al cel sia), Catalina Corme, Joana de sa Blanquera, Joana de sa Bogura.

Fila de dalt: Antònia Garrovera, Àngela Baiona, Antònia Ordines, Bel Perlita (que al cel sia), Miquela Granota, Maria des Sestador, ?, Bàrbara de ca don Martí, ?.

Un pensament a “Fotografies antigues

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.