Prèvia: CARDASSAR-SANTA CATALINA

El proper diumenge a les 16:00 en “es Moleter” es disputarà el partit entre els grocs i negres i el líder de la categoria, el Santa Catalina. Els palmesans faran tot el que estigui al seu abast per endur-se’n els tres punts en joc i continuar essent el cap la classificació. El Cardassar jugarà amb el factor camp al seu favor i intentarà seguir amb la bona ratxa que du: guanyant 2-0 al Esporles i derrotant, contra tot pronòstic, al Sóller a dins “Can Mayol” on encara no hi havia guanyat ningú. Difícil ho tendràn els llorencins per contentar la seva incondicional afició, però ho intentarà.

PD: Aquest cap de setmana a primera no hi ha lliga, el Mallorca rep al Numància amb la possibilitat de situar-se en llocs de playof que el permetin tornar a primera.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada