Desembre a Sa Màniga

El programa de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per desembre inclou teatre, pallassos, concerts, dansa i una exposició de fotografia

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un programa molt extens i interessant per al mes de desembre a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Tot plegat, seran més de nou activitats, perquè cada setmana hi trobeu actes del vostre gust.

Comença el mes amb l’estrena d’Herodes, rei, que dirigeix Rafel Duran, amb un repartiment de luxe (Toni Gomila, Joan Bibiloni, Santi Pons, Rafel Ramis, Àlvar Triay i Joan Manel Vadell). Serà el divendres, 6 de desembre. Per altra banda, el dissabte, 21 de desembre, podreu gaudir del gran concert que el Mallorca Gay Men’s Chorus, l’Orfeó Mayurqa i la Jove Orquestra Simfònica de les Balears oferiran a sa Màniga; un gran concert amb 120 cantaires i 20 músics en escena. A més a més, el dissabte, 28 de desembre, teniu una nova oportunitat per veure l’obra Flor de card, que amb tant de talent va estrenar l’equip que va dirigir Joan Gomila al setembre.

Per a les famílies, aquesta època de festes arriba carregada d’espectacles. El dissabte, 7 de desembre, per als més petits de les famílies (a partir de 4 anys), el pallasso Filigrana estrena el seu nou espectacle. Les famílies podreu veure un altre espectacle de pallassos, amb la pallassa Gangui el dissabte, 21 de desembre. Finalment, el dissabte 4 de gener podreu conèixer Les aventures de Gepeto i Pinotxo, de la companyia La Fornal d’Espectacles.

El mes de desembre també és un mes perquè l’Escola de Música i Dansa de Sant Llorenç i el Taller de Dansa de l’Escola Punta de n’Amer mostrin tot allò que han après davant les seves famílies. El concert de Nadal de l’Escola de Música i Dansa serà el dissabte, 14 de desembre, i l’espectacle de Nadal que dirigeix na Maria Duran serà el dijous 19 de desembre.

Finalment, no vos perdeu la mostra de fotografia de Mallorca que podreu vistar a la sala d’exposicions. Es tracta de fotografia antiga, molt interessant, que es va fer a Mallorca d’ençà de l’invent de la fotografia fins a l’esclat de la guerra civil (1839-1936).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada