Crònica: Cardassar-Santa Catalina

El Cardassar rebia al líder dins es Moleter cdesprés de presentar a totes les seves plantilles i un tassó de xocolata i un bocí d’ensaïmada per a tots els assistents. L’equip de Preferent s’enfrontava al Santa Catalina.

A la primera meitat el líder pràcticament sentenciava el partit amb 3 gols. El Carde dominava però era el Santa Catalina el que foradava la meta del porter local i amb aquest contundent resultat s’arribava al descans.

Ja a la segona part els visitants controlaven el partit i el míster local feia canvis i fins i tot canviava de sistema, però no hi hauria temps per més i s’arribaria al final del matx amb aquest resultat de 0-3

PD: Mor Nelson Mandela; a Brasil acaben a tocs les dues aficions d’un partit de futbol; a Espanya li toca Holanda, Xile i Austràlia en el grup del proper Mundial; ja és oficial: CR7, Ribery i Messi són els candidats a la Pilota d’Or; Klop, Heinkes i sir Alex Ferguson opten al premi de millor entrenador de l’any.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada