Què en trobau?

Normalment aquesta secció surt els dimecres (almanco quan podem, perquè recordem que som una revista amateur i a vegades és impossible complir-ho), però davant el grapat d’articles que aparegueren ahir he preferit traslladar-lo a avui, dijous, que sembla que anam més lleugers.

Avui Què en trobau? anirà sobre una part de la reformada estació de Son Carrió que sobresurt per damunt de la resta. Aquí la teniu:

Personalment trob que no quadra embellir una estació i després deixar-hi un tren abandonat i destrossat  que espenya qualsevol tipus de reforma que s’hi hagi fet. Si a més hi afegeixes el “mastodonte” que hi varen posar per guardar-hi els vials i els trens… ja tenim un espai que podria ser idíl·lic i s’hi podrien fer grans coses (com ara l’estació de Sant Llorenç) transformat en un espai poc atractiu.

I vosaltres què en trobau?

Un comentari a “Què en trobau?

  1. El batle d’aquest poble no estima la seva gent. Si ho fes mai hagués deixat fer aquest “mastodonte”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada