La cançó de la setmana

No sempre la música comercial és de baixa qualitat. Hi ha grups o cançons concretes que saben conservar, a part d’una evident comercialitat, certa qualitat. Pens en Michael Jackson, U2, REM, Eminem, INXS… i molts més. O amb la cançó que present avui: My favourite game, de The Cardigans.

Amb un vídeoclip molt americà (carreteres interminables, paisatge àrid i desèrtic, cotxes descapotables….) The Cardigans ens presenta una cançó molt del seu estil: pop-rock comercial amb molt bon ritme. Els riffs de guitarra combinats amb la dolça veu de la cantant  Nina Persson fan que My favourite game sigui un tema més que atractiu. Segur que vos agada!!!

Per cert , i ja per acabar, record que The Cardigans són d’origen suec i triomfaren durant la dècada dels 90. Ara encara estan en actiu teòricament, però ja fa alguns anys que no treuen material nou ja que els diferents components de la banda estan immersos en altres projectes personals (No us sona la història? Us donaré una pista: Antònia Font) .

4 comentaris a “La cançó de la setmana

 1. No hi entenc gaire…però ni la lletra ni les imatges em semblen gaire… exemplars, vaja!
  (Deu ser per allò de la diferència generacional)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Idò no te convé escoltar ni n’Eminem ni na Cyrcus aquesta que abans feia Disney je je

   Ara seriosament en cap moment he bravejat la lletra de la cançó. Quan aquesta m’agrada ho faig constar. Una altra cosa és la melodia…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)
   • A més el rock and roll molt exemplar mai ha estat. O no te’n records que li deien la” música del dimoni” ? Recorda com acaba el film Simon del desierto del gran i inigualable Luis Buñuel

    VN:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada