Resultats de l’enquesta de Card.cat

Com a president he de dir que els resultats d’aquesta enquesta poden ser molt útils per a Card.cat per mirar-nos interiorment i descobrir en què fallam i què troben a faltar els nostres lectors (que són els que realment importa) per tal d’intentar millorar.

Aquí teniu els resultats que ens heu donat (amb els quals no podria estar més d’acord) i miraré de fer un anàlisi de cada un dels punts:

Quin tipus d'articles trobes a faltar a Card.cat?

 • De xafarderies (30%, 15 Vots)
 • De política (22%, 11 Vots)
 • D'esports (12%, 6 Vots)
 • Altres (12%, 6 Vots)
 • De cultura (6%, 3 Vots)
 • D'educació (6%, 3 Vots)
 • D'humor (4%, 2 Vots)
 • Cap ni un (4%, 2 Vots)
 • De successos (2%, 1 Vots)
 • De festes (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 35

Loading ... Loading ...

Com podem comprovar la gran part de mancances es resumeixen en: xafarderies, política i esports (em bot ALTRES perquè els seus autors a través dels comentaris no han especificat a quins “altres” es refereixen i ens és impossible endivinar-ho). La veritat, si hagués volgut fer una autocrítica de la revista, no ho hauria fet millor. Si alguna cosa falta en aquesta revista és precisament xaferderia, varietat política i varietat esportiva.

– Xafarderia: Més d’una vegada he dit a algun amic meu un poc xafarder que “hauria de dur la secció rosa de Card.cat i que segur que triomfaria”. Efectivament és així perquè aquest tipus de coses triomfen (als pobles, sí; però també per tot i si no basta veure l’èxit de programes com Corazón, Corazón o Gente), però ja em direu qui és el valent que es posa al capdavant d’una secció així en un poble petit com el nostre. Corre el risc de trobar les rodes del cotxe foradades en més d’una ocasió. No vull que soni a excusa, però és realment difícil trobar a algú que es vulgui ficar en un bullit similar. Això sí, almanco podríem tenir una cosa un poc més light (sense ser tan “rosa”), com per exemple tenia Flor de Card amb les famoses Espipellades. Si veis en Pep Mosca, que era l’encarregat d’aquella secció, per què no l’animau a repetir experiència? Qui sap…

Política: Ja vam començar malament perquè només els grups de l’oposició (PP i PSM) s’interessaren a escriure a la revista, però ningú de l’Ajuntament (i no serà perquè no els hi hagi demanat). Però amb el temps fins i tots aquests ens abandonaren (el PSM curiosament just després d’entrar a la Sala i el PP, segons na Catalina Ferrer, pel “cansament de tot plegat”). Aquest és l’interès que tenen els nostres polítics per informar els ciutadans? És una vertadera llàstima perquè la revista podria ser una gran plataforma per reunir els diferents punts de vista ideològics ja que, al final, el sentit de la polñitica hauria de ser aquest: informar, debatre, discutir…

Esports: Ja ho vaig dir en un comentari recent que “el futbol el tenim ben cobert gràcies a la inestimable col·laboració d’en Tolo Pocholo, però la resta no tant. Si bé en Santo s’encarrega dels escacs i en Mateu Oliver de l’atletisme, són articles més esporàdics que no els del futbol. Finalment, del ciclisme, el senderisme i el tennis fa temps que no en sabem res”. Miraré d’espitjar aquests col·laboradors inactius miam si els recuperam…

 

2 comentaris a “Resultats de l’enquesta de Card.cat

 1. Acab de descobrir, amb aquest comentari d’en Pau, una nova qualificació de les antigues “Espipellades” que vaig fer durant un bon grapat d’anys: que pertanyien a la secció més o manco “rosa” de Flor de Card.
  Això prova, una vegada més, que el missatge no és el que tu envies sinó el que la gent rep.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Je je si mateix he posat que era un rosa light. Però això vol dir que reiniciaràs sa secció a Card.cat o no?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada