A vegades somiam a Sa Coma

Aquest proper divendres, 20 de desembre, a les 20 hores el documental A vegades somiam, de Rafel Gómez Oliver i Pau Quina Jaume, es torna a exhibir, aquest pic a Sa Coma, a l’edifici multiusos de la Policia Local (devora la Biblioteca).

Na Magdalena Ordinas i na Rafela em varen cridar per si en Rafel i jo volíem presentar el documental a Sa Coma per Nadal i, com no, no ens hi vam poder negar ja que un treball així es fa perquè el pugui veure el major número d’espectadors i no per quedar-se en un calaix.

Recordeu que el documental tractava sobre la gent d’Aproscom que intentava dur a terme una obra de teatre. Descobrirem la feinada que fan, com són, què pensen…

Així que ja ho sabeu, aquest divendres a les 20 hores teniu cita amb el cinema local.

PD: I l’altre divendres, dia 27 de desembre, a Son Carrió!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada