Curiositats

Sabíeu que un diumenge capvespre de l’any 60 es donà la casualitat de que dins es Camp Nou hi jugaren ni més ni menys que quatre llorencins? Idò sí, hi ha autonomia que encara no ho ha aconseguit, i Sant Llorenç un dia va tenir en Pedro Caldentey ( Comare ), porter de l’Oviedo, i amb sa selecció balear varen jugar: de central en Josep Fuster ( Pep Xim ) de 7, en Montserrat Riera ( En Montserrat des Molí) i de 10 en Bernat Rosselló (Polit ). Llavors que quasi no teníem camp, el Carde estava a l’alça. Jugaven a Tercera, i tenien un dels juvenils millors de les Balears. Aquests jugaven, però ni havia dos o tres més amb qualitat i aptitud per també poder jugar. Esperem, ara que comencen al cinc o sis anys, que ho puguem tornar a veure. Així sia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada