Crònica: Cardassar-Son Ferrer

El Cardassar jugava el seu darrer partit del any dins es Moleter i se’ls prometien feliços per jugar a casa. A la primera meitat passaren moltes coses: la lesió del jugador local Pep Lluís, que fou substituit per Miki; els local fallaren una pena màxima i els visitants sofriren les ninades del seu 10, quedant-se amb un home menys tot just quan anava a ser substituït. En el partit s’avançaren prest els de Son Ferrer, però Biel Toni, que jugava a una posició inhabitual, firmaria l’empat un minut abans d’arribar al descans.
Després, a la segona part, el capi Gil es feia un gol en pròpia porta a la treta d’un córner, que posava l’1 a 2 en el marcador, però el Carde pitjava i per mediació primer de Rafa i després de Galmés, tornaven posar els locals al davant i no seria fins a lo darrer que, a la treta d’una falta a la frontal de l’àrea, un autèntic golàs dels visitants posaria el definitiu 3-3. Els llorencins acomiaden així l’any amb un empat a 3 dins el seu camp.
PD: Continua la guerra institucional a Son Moix; no hi ha lliga fins l’any que ve. Bon Nadal a tots i a totes!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada