Què en trobau?…

La imatge és d’un dia d’aquests, però podria ser del dia de Nadal o dels diumenges anterior o posterior, perquè la situació era semblant. Què us suggereix?

 

 

5 comentaris a “Què en trobau?…

 1. Ido, pareix que hi havia una data de finalitzar ses obres (31-12-2013) mes que res per no.perdre qualque partida de doblers arribada de sa conselleria de turno i es constructor no ha tengut mes remei que fer feina disabtes, diumenges i segones festes perque entre que s’ajuntament pensava mandar fer es pressupost i decidir qui feia sa feina i setmanes de mal temps sels han acabat els dies feiners de tota sa vida.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
 2. Tot l’any aturats i després tot a correcuita…Així funcionam sempre. Segur que tindrés més deficiències…!!!! resem!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Amb això de ses voreres estic amb tu. Que passi al casc antic dius mira, però que passi a ses zones a on s’ha urbanitzat recentment no ho puc entendre!. I llavors ademés t’hi foten es llums i es arbres a damunt

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)
 3. Crec que era el mateix dia que vaig passar per davant Sa Taulera,,,,ou, ou, què dic…perdonau!! Això, per davant les pistes de pàdel i no em vaig poder estar de pensar que quines presses ara, de sobte; que quanta gent hi havia treballant, més d’11 en vaig contar; que quina mania ara amb les pistes de pàdel. Si ja n’hi ha a Son Carrió que està a cinc minuts en bici, per què n’hem de menester unes aquí també? Deu ser cosa d’enveja entre petits pobles… què, què vos pensau aquests carrioners, eeeep voltros teniu el batlle carrioner, però noltros també tindrem Sa Taulera… una altra vegada, catxis! Pistes de pàdel!…i si després ningú en té cura, com l’empedrat del centre, el polisportiu Marga Fullana, el mobiliari públic, etc., no passa res. No passa res.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada