Berenar dels Malalts de Turmell

Devers una seixantena de persones es reuniren per degustar una bona torrada en el ja tradicional “berenar de Malalts” que se sol fer en aquestes dates.
Anaren arribant amb bicicleta, moto, a peu, en cotxo o, fins i tot, corrent des de Manacor.
Després de berenar de carn torrada, taronges i ensaïmada farcida, era el moment de la foto de tots els socis assistents i llavors a fer el cafè a un conegut bar del poble.
Aquest any el berenar es feia al foravila d’en Tete.

S’ha de dir que de  neu torrada no n’ hi va haver gens: gran organització, gran casa, bon berenar, ambient amè i millors persones. Entre jiji i jaja i 4’30 i dos ironmans, incidir que allà pel mes de març se xerra d’organitzar la PRIMERA DUATLÓ NEU TORRADA i es cerquen patrocinadors. Tothom qui vulgui aportar el seu granet d’arena perquè la carrera s’anomeni així es pot posar en contacte amb l’associació. Serà benvingut.
Ara per acabar, us propòs un joc: a veure si d’aquestes fotografies de la torrada podeu assenyalar les següentes persones, primeres espases tots ells d’aquest món d’”élites, però élites”:
– Invictus, Propov, Neu Torrada, Kilian Brunet, Malalt, Lento i Bebeto.
Segur que n’hi ha més…en podeu afegir  través dels comentaris.
 PD: Aquest text ha estat escrit a dues mans per Tolo Roig  i Lluc Quina

2 pensaments a “Berenar dels Malalts de Turmell

  1. Jo no te sabré cercar la meitat dels que dius, peró he de destacar que a sa foto hi ha dos infiltrats goranots que l’únic que volien era berenar: en Toni Paler i en Munar. No tenen res de Malalts. De fet no corrien ni quan eren futbolistes. Golafres!!!

  2. Retroenllaç: Darrera setmana dels Malalts | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.