Noves fotos de l’arribada dels Reis a sa Coma

Tot i que en Pau  va publicar fotos de l’Arribada dels Reis d’Orient a sa Coma tenim noves fotos que ens han fet arribar de: l’espectacular arribada dels Reis d’Orient a Sa Coma acompanyats per als components de Batukoma que acudiren a esperar els Reis per primera vegada.Un any més, el Betlem vivent de Sa Coma va captar l’atenció de grans i petits. Després de l’adoració de Ses Majestats i entrega de presents al nin Jesús, ball de benvinguda en honor dels Reis a càrrec del grup Sa Coma Balla, de na Maria Durán. Continuà la festa amb l’entrega de regals a petits i grans, a més de la tradicional xocolatada amb ensaïmada preparada per les expertes xocolateres de l’Associació Gent Gran Punta de n’Amer.

2 comentaris a “Noves fotos de l’arribada dels Reis a sa Coma

  1. Bones fotos Magdalena :). Pau Quina, és ben hora que te gastis una càmera decent…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada