Un govern inútil: “Cala Mejor”

El Govern e les Illes Balears no deixa de mostrar el llautó, dia sí i dia també. Aquesta és la darrera mostra. Si ho fan a posta són uns irresponsables i si no ho saben fer, són uns incompetents.

El Govern

4 comentaris a “Un govern inútil: “Cala Mejor”

 1. O no tenen el sentit del ridícul o donen tan poca importància al català que els és igual publicar bajanades com aquestes. No sé com no estan empegueïts.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Moltes vegades he donat la meva opinió en relació a escrits de l’administració, i entre les diveres opcions que es posaven damunt la taula sobre l’incumpliment dels seus objectius, sempre em decantava per la falta d’eficàcia o absouta deixadesa en les feines per part de qui hauria de ser el màxim expert en la matèria com és l’Administració que correspongui, enlloc d’optar per la mala fe.
  Em ve al cap un debat que ja tenguerem amb en Tomas Martínez sobre algun document preparatiu d’un text leagl referit a l’educació, al català o al plec de condicions per la licitació de l’estació.

  En aquest cas, em reafirm en la meva postura. Així, a part del que consider una deixadessa absoluta i imperdonable en l’ús d’un simple traductor, hi afegim que la imatge que acompanya al text no correspon ni a Alcudia, ni a Cala Millor (ni tampoc a Cala Major), sino que és de Cala Anguila i Cala Mandia. Passotisme absolut i deixadesa màxima, en la meva opinió les pitjors qualificacions de què pot ser creditor qualsevol professional…

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: 0 (de 0 vots)
  • Per demostrar-ne la deixadesa més absoluta de la que parles, heu de saber que aquesta web roman amb aquesta errada, com a mínim des del 27 de desembre del 2013 https://twitter.com/benjami/status/416573466784317440 , la imatge és del perfil den Benjamí Villoslada a Twitter.
   Però no doneu tota la culpa al govern, ja sabeu que una gran part de la societat es sent identificada amb aquest “i tanmateix…” . Si tenim uns governants tan mediocres deu ser perquè en part ens hi sentim identificats, o no?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada