Moixeta perduda

M’han fet arribar aquesta notícia d’una moixeta perduda, és molt ximple i dur un collar. S’ha perduda pels revoltants del forn de ca N’Amer. Qui l’estigui cercant posau-vos en contacte al telèfon que surt al cartell.

3 comentaris a “Moixeta perduda

  1. Aquesta moixeta es pareix bastant a la de sa meva veinada, e anat a caseva hi no hi ha ningut. Mes tard i tornare anar i li demanare si sa seva sa perdut i si es axi sa possara en contacte amb voltros.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)
  2. .Aquesta moixeta es pareix bastant a la de sa meva veinada, e anat a caseva hi no hi ha ningut. Mes tard i tornare anar i li demanare si sa seva sa perdut i si es axi sa possara en contacte amb voltros.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: 0 (de 0 vots)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada