Un parell de Trescadors surten a trescar

EXCURSIÓ AL PUIG GROC

En vistes de la incertesa de continuïtat del grup excursionista Els Trescadors, per falta de gent que es vulgui posar al capdavant, i sense excursions oficials a la vista, un parell de trescadors s’han posat d’acord per fer una sortida mensual, a l’espera d’una resolució del grup: cap a una nova directiva, o cap a la seva dissolució.
 A tots els que vulguin anar-hi, les sortides es faran el 3er diumenge de cada mes, es partirà a les 8 h del c/ Lepant, es faran les sortides amb cotxes particulars, i no cal que s’apuntin, basta ser puntuals a l’hora de la partida.

Aquest diumenge, 19 de gener, anirem al Puig Groc. Una excursió de dificultat mitjana.
Ens veiem diumenge !!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada