Crònica: Cardassar-Murer

El Cardassar trepitjava per primer cop el Moleter en aquest recent estrenat 2014 enfront del Murer. Fou un capvespre fred i plogué, no fins al punt que  desbaratàs la pràctica del futbol però sí l’assistència d’espectadors al camp.
Primera part sosa sense un clar dominador de ‘encontré, moltes de pilotes llargues de la defensa als davanters i així  s’arribaria a l’intermig amb el resultat inicial.

Després del descans sortien més enxufats els visitants i posaven el 0-1 al marcador, la qual cosa duia la intranquil·litat sobre la gespa i a les grades. Els locals aconseguirien la igualtat amb una genialitat de Jaume Fernández. Quan els dos equips donaven per bo l’empat, des dels 11 metres Rigo posava el 2-1. Finalment  en un contraatac Jaume Fernández un altre pic feia el 3-1 definitiu.

Massa premi per un Cardassar que acusa les múltiples baixes.

PD: Doblet al Dakar; Melanie Costa arrasa; l’Atlètic Balears, del qual un llorencí és el preparador físic, es situa líder en solitari del grup 3 de la 2a D; Nadal continua lluitant a l’Open d’Austràlia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada