L’escriptor Sebastià Alzamora al Club de Lectura de sa Coma

El proper divendres, dia 24, a les 20h, nova reunió del Club de Lectura de sa Coma per comentar el llibre MIRACLE A LLUCMAJOR. A la reunió hi assistirà l’autor, Sebastià Alzamora. (Llucmajor, 1971). Ha escrit els poemaris; Rafel, Apoteosi del cercle, Mula morta, El benestar (premi Jocs Florals de Barcelona 2003) i La part visible (premi Carles Riba, 2008). És autor de les novel·les, La pell i la princesa (premi Josep Pla) i Nit de l’ànima (2007), així com de l’assaig sobre Gabriel Janer Manila, l’Escriptura del foc. Col·labora regularment a la premsa escrita com a articulista d’opinió

Un comentari a “L’escriptor Sebastià Alzamora al Club de Lectura de sa Coma

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada