Sant Llorenç des Cardassar també declara la senyera símbol oficial

Tot seguit podeu veure el vídeo del cinquè punt de l’ordre del dia a on s’ha 

aprovat el text que podeu llegir al final d’aquest escrit.

Aquest és el text aprovat:

  1. Declarar la senyera de les quatre barres (inclòs el llaç quadribarrat) com a símbol oficial d’interès local als efectes de l’apartat 2) b) de l’article 4, de la Llei sobre l’ús dels símbols oficials de la Comunitat Autònoma  de les Illes Balears.
  2. Declarar com a símbols oficials d’interès local totes aquelles manifestacions simbòliques aprovades pels centres escolars del municipi als efectes d’atorgar-lis el caràcter de símbol permès per al centre escolar corresponent, alliberant-lo de l’autorització prèvia, establerta a l’article 4, apartat 2) b).
  3. Rebutjar les ingerències competencials que es produiran si s’aprova el projecte de decret presentat pel Govern de les Illes Balears a la Llei 9/2013 sobre l’ús dels símbols institucionals de les Illes Balears.
  4. Instar el Govern de les Illes Balears a retirar de manera immediata aquest projecte de decret que afecta l’autonomia de les corporacions locals.

Sant Llorenç, 23 de gener de 2014.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada