Crònica: Escolar-Cardassar

Degut a la proximitat entre els dos pobles, eren molts els afeccionats llorencins que es desplaçaren fins a Capdepera per presenciar el partit. I sortiren ben eufòrics, ja que els jugadors del Cardassar guanyaren de tres a un.
S’avançava prest el Cardassar, quan Coll marcava; després, amb molt ordre defensiu, actitud, urpa i sortint bé a la contra, els groc-i-negre mantenien el resultat fins arribar al descans.
Ja en el segon temps, una genialitat de J. Fernández ampliava l’avantatge a 0-2, fins que l’àrbritre de l’encontre pitava un més que dubtós penalt a favor dels locals, que feia posar nerviosos els jugadors, el cos tècnic i l’afecció llorencina, perà en una contra Tòfol feia el tranquilitzador 1-3.
Amb aquesta victòria els llorencins ocupen plaça de lligueta.

Breus: Grimi, en comptar poc per a l’entrenador, deixa de moment la pràctica del futbol. Acaba tot en un ball de bastons entre un jugador de l’Escolar i un del Carde. Wawrinka s’endu l’Open d’Austràlia davant Nadal. Falcao es lesiona de gravetat. Mata es converteix en jugador del Manchester Unitet.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada