Crònica: Escolar-Cardassar

Degut a la proximitat entre els dos pobles, eren molts els afeccionats llorencins que es desplaçaren fins a Capdepera per presenciar el partit. I sortiren ben eufòrics, ja que els jugadors del Cardassar guanyaren de tres a un.
S’avançava prest el Cardassar, quan Coll marcava; després, amb molt ordre defensiu, actitud, urpa i sortint bé a la contra, els groc-i-negre mantenien el resultat fins arribar al descans.
Ja en el segon temps, una genialitat de J. Fernández ampliava l’avantatge a 0-2, fins que l’àrbritre de l’encontre pitava un més que dubtós penalt a favor dels locals, que feia posar nerviosos els jugadors, el cos tècnic i l’afecció llorencina, perà en una contra Tòfol feia el tranquilitzador 1-3.
Amb aquesta victòria els llorencins ocupen plaça de lligueta.

Breus: Grimi, en comptar poc per a l’entrenador, deixa de moment la pràctica del futbol. Acaba tot en un ball de bastons entre un jugador de l’Escolar i un del Carde. Wawrinka s’endu l’Open d’Austràlia davant Nadal. Falcao es lesiona de gravetat. Mata es converteix en jugador del Manchester Unitet.

Deixa un comentari