Politiqueig

Un periodista pretén parlar de corrupció al Sr Rajoy. El Sr Rajoy, tot seriós i sense despentinar-se, li contesta: Bé, per desgràcia sempre s’afica qualque ovella negra dins la política. Gràcies a Déu dins el PP ni n’hi ha, ni n’hi haurà, ni n’hi ha haguda mai, i si un moment donat n’hi ha qualcun el treim del disc i ja està. Idò, que no és guapo això?

Volia donar les gràcies al Sr Montoro per haver-me avisat per carta de la puja de la pensió. Perquè si no ens avisa, jo que ja tenc el cor un poc gastat, m’exposava a patir un infart veient els números. Però hi he trobat a faltar que amb el mateix escriure no ens hi posàs una carta amb els consells sobre on poder invertir el sobrant, ell que està dins això.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada