Auditòrium Sa Màniga

Aina Nadal ens envia aquesta informació sobre les activitats a Sa Màniga:

AQUEST FEBRER MOLTES ACTIVITATS A L’AUDITORI SA MÀNIGA

Concerts, espectacles familiars i una exposició per al mes de febrer a Cala Millor

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un atractiu programa per al mes de febrer a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Un total de quatre concerts (un per setmana), dos espectacles per a tota la família i una exposició conformen el programa, que continua celebrant els 15 anys d’existència del centre. 

La música ocupa un espai central aquest mes. Els dissabtes 1, 8 i 15 podreu gaudir dels tres tenors, de la banda de música de Sant Llorenç i d’un recital líric a càrrec d’Arantxa Calvo i Alejandro Calafat respectivament. Es tracta de tres concerts gratuïts, per a majors de 5 anys, i que tenen lloc a les 16.30 hores. A més a més, el cantautor mallorquí Tomeu Penya presentarà el seu nou disc, Arruix, el divendres 21 de febrer, al vespre.

Per altra banda, dues són les activitats familiars. El dissabte 8 de febrer el pallasso Galuccy Katafalco visita sa Màniga, i el dissabte 22 de febrer vendrà el professor Sorpreses amb el seu nou espectacle Na Lluna i els lleons.

També recordau que continua oberta l’exposició que l’Ajuntament dedica al guanyador del XXV Certamen de Pintura de Son Carrió, Manuel Mercader. Aquest pintor presenta a Cala Millor una exposició retrospectiva de la seva obra, que abraça des del 2001 fins avui dia.

Deixa un comentari