Auditòrium Sa Màniga

Aina Nadal ens envia aquesta informació sobre les activitats a Sa Màniga:

AQUEST FEBRER MOLTES ACTIVITATS A L’AUDITORI SA MÀNIGA

Concerts, espectacles familiars i una exposició per al mes de febrer a Cala Millor

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un atractiu programa per al mes de febrer a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Un total de quatre concerts (un per setmana), dos espectacles per a tota la família i una exposició conformen el programa, que continua celebrant els 15 anys d’existència del centre. 

La música ocupa un espai central aquest mes. Els dissabtes 1, 8 i 15 podreu gaudir dels tres tenors, de la banda de música de Sant Llorenç i d’un recital líric a càrrec d’Arantxa Calvo i Alejandro Calafat respectivament. Es tracta de tres concerts gratuïts, per a majors de 5 anys, i que tenen lloc a les 16.30 hores. A més a més, el cantautor mallorquí Tomeu Penya presentarà el seu nou disc, Arruix, el divendres 21 de febrer, al vespre.

Per altra banda, dues són les activitats familiars. El dissabte 8 de febrer el pallasso Galuccy Katafalco visita sa Màniga, i el dissabte 22 de febrer vendrà el professor Sorpreses amb el seu nou espectacle Na Lluna i els lleons.

També recordau que continua oberta l’exposició que l’Ajuntament dedica al guanyador del XXV Certamen de Pintura de Son Carrió, Manuel Mercader. Aquest pintor presenta a Cala Millor una exposició retrospectiva de la seva obra, que abraça des del 2001 fins avui dia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada