La cançó de la setmana

Aquesta setmana toca descobrir nous horitzons i no quedar embarrancats a la música “de sempre”. Per això us present uns sorpresa segurament desconeguda per molts de vosaltres: Claire Diterzi.

Aquesta artista és francesa i fa una música molt barroca, carregada d’instruments, jocs vocals i efectes sonors. Seria mala de definir com a gènere ja que toca des la chanson fins al rock, amb combinació de guitarres elèctriques, però tampoc defuig dels instruments orquestrals (trompetes, violins…), depenent un poc de cada cançó. També ha estat molt relacionada amb el món del teatre i per això alguns dels seus videoclips (també bastant barrocs, per cert)  són autèntics passatges teatrals.

I com l’he descoberta potser us pregunteu alguns de vosaltres? Idò de la manera més insòlita: fa uns anys mirant el documental Requiem for a Billy The Kid. Record que als crèdits finals sortia la seva hipnòtica veu i ben aviat vaig mirar qui era aquella artista. I és que això és el millor que té el cinema: que reuneix alhora totes les arts possibles (música, pintura, arquitectura…).

Us deix amb tots vosaltres la cançó  L’Odalisque, amb un clip que segur que encanta als amants del ballet :

L’Odalisque from Thibaud Martin on Vimeo.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada