Assemblea i sopar de Card.cat

A continuació podreu veure l’ordre del dia de l’assemblea que Card.cat farà el proper dissabte, 15 de febrer, a les 19:00 hores a la Rectoria de Sant Llorenç. Posteriorment, a les 21.30 hores, es farà un sopar a Ca’n Pedro. A ambdues coses hi està convidat tothom: col·laboradors, socis i lectors en general.

Aquest és l’ordre del dia previst:

1. Resum de l’any 2013. Comparació amb l’any 2012

2. Compliment dels reptes que ens havíem proposat en la darrera assemblea

3. Possibles novetats, coses a canviar i coses a mantenir per al 2014

3 Nous reptes per al 2014-15

4. Estat de comptes i previsions per al 2013

5. Precs i preguntes

A més, us inform que el sopar tendrà un cost de 20 euros, el qual inclou picada, plat a elegir entre carn o peix, postres, cafè i herbes. Cal que digueu si vendreu i quants sereu al correu editors@card.cat abans de divendres que ve per així poder reservar.

Gràcies i us hi esperam a tots!!!

2 comentaris a “Assemblea i sopar de Card.cat

 1. Me sap greu no poder assistir al sopar anual. No seré pel poble en aquestes dates, però per a la pròxima edició podem anar tots a sopar a ca’n Dalmi i que ens prepari una de les seves suculentes receptes (abstenir-se qui no pugui menjar frit).

  PD: esper que dins l’ordre del dia no expliqueu les previsions 2013 que ja ha passat!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)
 2. Sr Profesor Frustat; No domés de frit viu l’homo; Jo de tant en quant, fag arros blanc, en se seva salsa picant, o ensalades a la marinera, en so seu marisc per damut, i com jo ja estic en se edad, de que me estim més afejir vida en es dies, que no dies a sa vide, llevors mejo com un vertade ” Gurmet “. lo que no puc fer es vietja, es clar, jo no he fet mai feina pes Govern…..i llevors…..

  VN:F [1.9.22_1171]
  Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada