La cançó de la setmana

Ja fa temps que no vaig a les pistes de ball, però si hi anàs ara m’agradria que em posassin aquesta recent cançó dels Disclosure:F for you. Qui sap, potser se’m mogués la rígida cintura i tot. 

Disclosure són un grup jove de música electrònica que han aconseguit despuntar aquests darrers anys. Està format per dos germans britànics i mesclen molt bé el house amb altres estils musicals. De fet, això és el que fan de manera brillant en aquesta cançó que us present avui, F for you, en la qual mesclen bases electròniques amb l’espectacular veu soul de Mary J Blige. El fet de mesclar amb encert dos estils tan rítmiques com el soul i la música discotquera provoca que ningú es pugui resistir a ballar aquest brillant tema.

I si no ja m’ho direu…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada