Defensen “lo seu”

La Llei que regula el Consell Escolar de les Illes Balears (òrgan de consulta, assessorament i participació en temes educatius) permet que el Govern nomeni quatre personalitats de reconegut prestigi en el camp de l’educació per forma part d’aquest organisme.El 12 de desembre de 2013, la Consellera d’Educació nomenà com a personalitat de reconegut prestigi en el camp de l’educació la Sra. Ana Redondo Gutiérrez. El dia 17 de gener de 2014, el Consell de Govern la nomenà vicepresidenta del Consell Escolar de Balears. La presidència d’aquest organisme l’ostenta el Sr. Jordi Llabrés, ex regidor de l’Ajuntament de Palma i, actualment, assessor de la Conselleria d’Educació.

A la Sra. Redondo no se li coneixen gaire elements prestigiosos en el camp de l’educació: no és pedagoga, ni mestra, ni llicenciada en educació, ni regidora d’educació del seu poble (Valldemossa), ni capdeventera d’un moviment de renovació pedagògica, ni experta educativa… això sí, ha destacat pels seus atacs furibunds als mestres i supòs que per això l’han recompensada amb aquest càrrec.

Ahir la COAPA (La Confederació de Pares i Mares d’Alumnes de Balears) que també forma part del Consell Escolar de les Illes Balears, ha anunciat que presenta un recurs contenciós contra aquest nomenament per considerar que la Consellera d”Educació no ha seguit el procediment que pertocava. Ara la paraula la tendran els jutges. De totes maneres pensau que la Consellera només ha fet el que vol el President: “Defensar lo nostro”.

INTERVENCIÓ D’ANA REDONDO

COMPOSICIÓ DEL CONSELL ESCOLAR DE LES ILLES BALEARS

 

Un comentari a “Defensen “lo seu”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada