Les noves freqüències d’autobusos de la comarca del Llevant

Aquest dilluns, 17 de febrer, entren en vigor les noves freqüències d’autobusos de transport regular interurbà de la comarca del Llevant.

Les línies 411 i 432 incrementen notablement el nombre de trajectes diaris i amplien l’horaride servei de 6 h del matí a 23 h de la nit.

El Consorci de Transports de Mallorca (CTM) aplicarà a partir d’aquest dilluns, 17de febrer, les diferents millores anunciades en el transport regular d’autobusos a la comarca de Llevant que comporten un increment del 65 % de les freqüències ofertes fins ara, l’ampliació horària del servei de 6 h del matí a 23 h de la nit, la reducció del temps d’alguns trajectes i la millora de les connexions amb l’Hospital de Manacor.

Així, a partir de dilluns entraran en vigor els nous horaris dels autobusos de les línies L411, que cobreix el trajecte entre Cala Rajada i Palma, i L432, entre Son Servera i Palma, operades per l’empresa Autocares Manacor, SA. Així, per la seva banda, la L411 passarà de 15 a 24 serveis diaris en dies feiners, entre les 5.50 h iles 23.05 h, de 9 a 14 serveis els dissabtes i els diumenges i festius de 8 a 11.Mentre que la L432 passarà de 15 a 27 serveis diaris en dies feiners, entre les 6.15h i les 22.50 h, i els dissabtes, de 10 a 14 serveis, i els diumenges i festius de 6 a 10.A més, els usuaris de Son Servera, a partir de dilluns veuran reduït el temps de trajecte entre aquesta població i Manacor amb serveis directes que permetran estalvis de fins a 35 minuts.

El mateix dia també entrarà en funcionament la nova parada habilitada al Molí d’en Polit per millorar la connexió amb l’Hospital de Manacor, que serà obligatòria per a tots el serveis de les línies 411 i 432.Els nous horaris es poden consultar a les parades d’autobusos de les poblacions afectades Manacor, Sant Llorenç, Artà, Capdepera, Cala Rajada i Son Servera i a l’Estació Intermodal de Palma, així com a la pàgina web www.tib.org, al telèfon d’atenció a l’usuari 971 17 77 77 i al perfil de Twitter @TIB_Mallorca.

Un comentari a “Les noves freqüències d’autobusos de la comarca del Llevant

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada