Fotografies antigues

Continuam amb la secció dels records llunyans i imatges nostàlgiques. Com bé vaig prometre, us present la segona foto que em va donar en Tomeu Xigarràs sobre la seva família. Es tracta del refresc de la comunió que us presentava en l’anterior número de la revista. Tots els presents estan ben acomodats al voltant d’una taula atapeïda de menjar. Des de la dreta, de baix a dalt, tenim en Toni de Son Colom, na Bel de Corea, en Sebastià Coniller, en Pedro Oliver, n’Aina (que a damunt té un infant), en Tomeu Pascual (que en té un altre), en Joan de sa Realeta, en Miquel Font, na Catalina de sa Realeta, na Margalida Rosselló i, finalment, na Paquita Rosselló.

 

Pel que fa a l’altra foto, es tracta de na Francisca Meca i un grup d’amics de fa uns 50 anys, quan anaren a Caubet a visitar en Jeroni des Port, que estava malalt. D’esquerra a dreta tenim en Jeroni (que com hem dit era del Port) i la seva muller Bel Granota; en Pep Fullana i na Jerònia Cuca (també matrimoni); una persona del Port (en desconeixem el nom); Ventura; Francisca Meca i Francisca Serverina (al cel sia). Destaquen com de mudats anaven (el homes amb corbata i jaqueta, i les dones amb el mocador dels diumenges pel cap, tacons i bossa de mà de pell).

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada