Cuina i consells

Agafau sis carxofes, se pelen, se les lleva tot allò vell, les fas bullir uns vint minuts en aigua sal, es suc de mitja llimona, i una cuaredeta d’oli d’oliva. Se treuen i se posen dins un colador perquè s’escorreguin bé.

Se bullen dos manats d’espàrecs blancs en aigua sal, se tallen ses puntes i se deixen es espàrecs d’uns cinc centímetres, se guarden ses puntes, se fan unes redoles de tomàtiga d’ensalada, se tallen ses carxofes en bocins, se componen dins sa safata, amb ses redoles de tomàtiga amb sos espàrecs damunt en es costat i ses puntes d’espàrecs damunt ses caxofes.

Se fa una salseta de: una tasseta d’oli d’oliva, una cuarada de vinagre de poma, una de mostassa, una de salsa perrins, i una mica de sal, se mescla ben mesclat i s’escampa aquesta salseta per damunt sa carxofa es espàrecs i sa tomàtiga, i se deixa reposar una hora dins sa gelera. Vos promet que a mès de fresca, és bastant agradable en es paladar. Prova-ho i ja me direu coses. Bon profit.

CONSELLS:

Sabíeu que si posau un tros de greix dins sa galera, es greix absorbeix tots es gusts i olors de dins sa galera?

Si te dutxes en menys de deu minuts, pots quedar igual de net i estalviaràs molta d’aigua i molta energia.

Revisau almenys una vegada s’any sa instal.lació de sa calefacció.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada