Cita a cegues amb un conte…

Bon dia benvolguts companys de viatge,

La tripulació de l’Elefant Verd i l’Elefant Verd us convidam a una activitat diferent,una Cita a cegues amb un conte. En què consistirà? L’elefant embolicarà un parell de contes (sí, sí contes, contes Il·lustrats per a adults de totes les edats, uns més poètics, uns més eròtics, uns més surrealistes, uns amb dibuixos i potser n’hi haurà sense paraules) cada un dels participans n’agafarà un a l’atzar. Durant 15-20 minuts cada un ens endinsarem dins la lectura del que ens hagui tocat, mentre prenem una copeta de vi. En acabar, cada un comentarà el seu conte i posarem les nostra experiència en comú.
Si us ve de gust sols heu d’avisar perquè poguem preparar els contes necessaris. És
una activitat gratuïta.

Deixa un comentari