Cita a cegues amb un conte…

Bon dia benvolguts companys de viatge,

La tripulació de l’Elefant Verd i l’Elefant Verd us convidam a una activitat diferent,una Cita a cegues amb un conte. En què consistirà? L’elefant embolicarà un parell de contes (sí, sí contes, contes Il·lustrats per a adults de totes les edats, uns més poètics, uns més eròtics, uns més surrealistes, uns amb dibuixos i potser n’hi haurà sense paraules) cada un dels participans n’agafarà un a l’atzar. Durant 15-20 minuts cada un ens endinsarem dins la lectura del que ens hagui tocat, mentre prenem una copeta de vi. En acabar, cada un comentarà el seu conte i posarem les nostra experiència en comú.
Si us ve de gust sols heu d’avisar perquè poguem preparar els contes necessaris. És
una activitat gratuïta.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada