Rua de colors a Son Carrió

El dissabte a les 17 hores, sortí la rua amb la banda de música pels carrers de Son Carrió fins al poliesportiu, el grup Spaghetti esperava per a començar el ball de fresses i després de la Flash Mob d’unes jovenetes del poble i els balls de zumba a càrrec d’Azor Gim i Victòria Massanet, començà de debò el ball, grans i petits se llevaren el fred durant més d’una hora sense aturall. Es varen atorgar els premis a la millor disfressa individual i a la millor comparsa, el jurat necessità un temps per a decidir-se entre tantes fresses originals. Un any més la rua fou un èxit.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada