Crònica Cardassar-La Unió

Començava el partit un capvespre d’hivern i de dissabte poc habitual al Moleter i ni això ni les baixes, ni el fort vent, ni anar per davall al marcador, ni que i hagés poca gent a les grades, ni que i hagés la Rua pogueren doblegar al Cardassar (2-1).

La pilota començava a rodar damunt la gespa del Moleter i les coses es posaven negres pels interessos dels locals amb el 0-1 que regnava al marcador. No seria fins just abans de la xiulada de l’arbritre assenyalant el final dels primers 45 minuts que Galmés amb el cap posava l’empat a 1 al lluminós.

Després de l’intermig el Carde va sortir mes ficat al partit. després d’un rebuig de la defensa local, J. Fernández aprofitant la seva velocitat es quedava tot sol davant el porter visitant, que havia tengut una bona actuació, i feia el 2-1 definitiu

El Cardassar aprofita el factor camp per seguir amb la seva ratxa de victòries i ja en porta 7.

Breus:

  • Classen fa una oferta a Llorenç Serra Ferrer per comprar-li les seves accions.
  • Carreras no debuta amb bon peu a la banqueta de Son Moix.
  • El derbi At. Madrid-R. Madrid acaba amb empat a 2.
  • Es celebra el mundial de pista de ciclisme on els balears tenen un pes important a la selecció espanyola.
  • El proper 09 de març de 2014 es celebrarà una duatló a Sant LLorenç.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada