Denuncia ciutadana

Na Jeronia Soler Febrer ens envia aquesta denuncia ciutadana:

Bon dia, vos envï la foto per denunciar el que esta cada dia succeïnt. Hi ha persones a qui els fa molta peresa reciclar, i clar, el mes còmode es tirar el fems a dins la paperera (ni han d´aixecar la tapadora, es més fácil).

Aquesta concretament, s´omple cada dia, es la del cantó del carrers pou i Sant Llorenç, vol dir això, que no només es una persona que li tira, sino més d´una. El senyor que grena la buida sinó cada dia, cada dos dies.

Jo faig una reflexió, si no volen tenir els fems a dins caseva, ¿perquè els hem de tenir els ciutadans que intentam fer les coses ben fetes?

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada