Avís per a navegants

El Tribunal Superior de Justícia de València ha donat la raó a José Luís Santiago, director de l’IES Las Norias que va consentir que es penjàs una foto cap per avall del conseller d’Educació, amb la frase “persona non grata ” escrita en anglès al vestíbul del centre educatiu i per aquest motiu fou sancionat amb 20 dies de suspensió de càrrec, feina i sou per part de la Conselleria. El màxim tribunal al País Valencià diu que la sanció imposada al director va atemptar contra la seva llibertat d’expressió i conclou que els directors poden criticar els seus superiors i tomba l’argument emprat per la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears en el transcurs del conflicte educatiu.

Aquí teniu la notícia de l’ARA BALEARS

 OPINIÓ

SENTÈNCIA

2 comentaris a “Avís per a navegants

  1. El problema és que si aquí penjàvem cap per avall tots els polítics a qui consideram “no grats” hauríem d’anar sempre cap-baix-cul-alt, o sinó correríem el perill de rompre’ns l’ansa del coll!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Puntuació: +1 (de 1 vot)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada