Crònica Andratx-Cardassar

Es desplaçaven els grocs i negres fins a Andratx per acabar amb la ratxa de, ni més ni manco, de set partits guanyats. Aquest cop no va poder ser i varen sortir derrotats per 2-0.El partit era gris i amb molt de joc directe per part dels llorençins fins que a una jugada molt discutida pels visitants, els locals s’avançarien al marcador i amb aquest resultat s’arribava al descans.
Ja a la segona meitat els entrenadors movien fitxa però el joc seguia embarullat i no seria fins al final que l’equip de casa posaria el 2-0 definitiu al marcador.
El Cardassar romp la seva històrica ratxa de 7 partits guanyats.
PD:Es juga el primer masters 1000 de la temporada tennística. Hi ha compromisos europeus. Carles Puyol anuncia que a final de temporada deixarà el Barça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.