Celebrat el Dia de la Dona al terme municipal de Sant Llorenç

L’Ajuntament de Sant Llorenç organitzà diferents actes per a celebrar el Dia de la Dona Treballadora. El primer d’ells tingué lloc a sa Coma el passat dilluns es va projectar  el documental, “made in. L.A: La lluita pels drets socials i laborals”. La presentació i dissertació sobre el Dia de la Dona, va anar a càrrec de Joan Toni Salas, assistent Social de sa Coma, que molt encertadament va parlar de l’història de la celebració del Dia de la Dona davant un públic totalment femení.

El dimarts dia 11,  conferència a Sant Llorenç titulada: “Per què hi ha tan poques dones artistes en els llibres i en els museus? , i El brodat és art?. a càrrec d’Antònia Matamalas, llicenciada en Història de l’Art.

El dimecres al Centre de Dia de  Son Carrió la conferència, “La salut de la dona al llarg de la seva vida” a càrrec de Marina Sans, tècnica d’infermeria de l’Institut Balear de la Dona.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada