Crònica: Cardassar-Son Cladera

El Carde torna a la senda de la victòria al Moleter amb un dia esplèndid (2-1) amb 2 gols amb el cap d’en J. Rigo i Pep LLuís.
Primera part sense pràticament ocasions on J.Rigo marcava (amb el cap) després de recollir el refús del porter després d’un penal comès sobre J.Fernandez. El partit seguia amb molt de centrecampisme i avorrit, la qual cosa donava pas al run run de la graderia comentant la multa de la directiva al coordinador del club*.  No hi havia temps per més i s’arribaria al final dels primers 45 minuts.

Després del descans, els locals duien el pes del partit i s’arribarien a posar 2-0 a la treta d’una falta lateral botada per Miki, on Pep LLuis remataria al fons de la xarxa. Però tocava passar pena i en una fuita del davanter del son Cladera, A. Nieto feia un clar penal i era expulsat. Els llorencins es quedaven amb inferioritat numèrica amb molt de temps per davant i després de trasformar la pena màxima amb un petit avantatge al marcador, eren els ciutadans els que assatjaven la porteria local, però el resutat ja no es mouria.

*Multa una mica execesiva, 800 euros ni més ni manco, esperem a la reunió que tendran entre les dues parts les coses es componguin pel bé del club.

  • Djokovic es ploclama campió del masters 1000 d’Indian Wells
  • Aquest cap de setmana es disputarà el clàssic

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada