Crònica: Cardassar-s’Horta

S’enfrontaven en el Moleter, els locals i els hortarrins, en un emocionant “duel” de lliga, i la partida va caure de banda dels llorencins (4-1).
Al començament del partit, els que duien el pes eren els visitants, i s’aconsegirien avançar, però just abans del descans, per mediació de Idevik, el carde feia l’empat.

Ja al segon període, un Cardassar molt aficat al partit, un gran J. Fernández, que aconseguí un “hat trik”, un públic que no va deixar d’animar a l’equip. També es va sentir qualque crit de “dimisión, presidenta, dimisión”, però la aficció no va deixar d’estar al costat de l’equip en tot moment.

El vent i un Horta desaparegut, feien que la segona meitat es convertís en el resultat final de 4-1, una autèntica festa.

Al acabar el partit, al bar des Moleter, es realitzà una rifa, organitzada pels components de la primera plantilla, per ajudar a pagar la multa que li a posat la directiva al coordinador del club.

Nou victòries de deu possibles… està molt bé!

PD: es disputa el Masters 1000 de Miami. Entre setmana hi ha lliga. El clàssic cau de banda culer 3-4. Es celebra el sorteig de quarts de la Champions, aquests són els emparellaments:

BAYER-MANCHESTER
ATLÉTICO-BARÇA
PSG-CHELSEA
BORUSIA DORMUNT-R.MADRID

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.