Activitats sensacionals aquesta primavera a sa Màniga

Tres obres de teatre de referència, un espectacle per a la família i tres concerts configuren el programa d’abril i maig.

 

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha preparat un programa sensacional d’activitats per a aquesta primavera a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Set activitats molt interessants s’ofereixen al públic de la comarca: tres obres teatrals, teatre per als més petits i tres concerts.

 

 La companyia Kaktus Music arriba de Barcelona per presentar en una única funció a Mallorca el divertidíssim musical PEGADOS. Dos joves que es coneixen en una discoteca, i que acaben consumant l’acte sexual dins un lavabo. A causa d’una estranya situació, just al final de la seva trobada sexual, el jove no aconsegueix treure el seu “aparell” de dins la dona. Serà el 12 d’abril i les entrades només costen 12 €.

 

 

En segon lloc, el 26 d’abril Antoni Gomila torna amb el seu gran èxit, per si encara hi ha espectadors que no han vist ACORAR.

 

 

 

L’1 de maig, també en una única funció a Mallorca, Claudio Tolcachir dirigeix un equip d’actors molt reconeguts com Malena Alterio, David Castillo, Daniel Grao, Alfonso Lara i Gloria Muñoz, en l’obra EMILIA, que no vos heu de perdre.

 

 

 

Les famílies podran veure CENICIENTA (LA VENTAFOCS) el 5 d’abril, amb unes entrades que només costen 8 €. Un altre dels musicals del director Rafel Brunet, que compta amb un gran nombre de seguidors.

 

 

 

Per altra banda, la música sempre té un lloc privilegiat a l’Auditori de Cala Millor. Així, el 19 d’abril, Jaume Elías i Antònia Llull ofereixen un concert gratuït de violí i piano, en què podreu sentir peces com Dos gardenias, My way, Moon river o Over the rainbow. El segon concert, també gratuït, serà a càrrec del Conservatori de Música i Dansa que ofereix ESCENES D’ÒPERA. Aquí podreu sentir peces de les òperes més universals com Cosí fan tutte, Le nozze di Figaro o el Don Giovanni. Finalment, el tercer concert serà el dissabte 17 de maig a càrrec de les CORALS DE LA UNIVERSITAT DE LES ILLES BALEARS.

 

Finalment, als mesos de maig i juny hi haurà la desena Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del municipi (vegeu-ne el programa a part), on totes les entitats i escoles de música, teatre i dansa ubicades al municipi de Sant Llorenç presentaran els seus treballs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada