Fotografies antigues

Avui vos present dues noves fotografies d’aquestes antigues que fan sentir nostàlgia d’un temps que ja ha passat. Des d’aquí anim la gent a escanejar o digitalitzar les seves fotografies antigues i compartir-les públicament ja que formen part d’una història que ens és comuna.  Si vos fa ganes, enviau-les a editors@card.cat i nosaltres les publicarem.

La primera imatge de l’entrega d’avui és un grup d’amigues d’excursió. A la fila de dalt hi ha Catalina Llúcia (que al cel sia), Maria Montseriu (que al cel sia); a la fila central na Francisca Meca i una dona que no he pogut indentificar; i a la fila de baix n’Antònia Caragol, na Montserrat de ca’n Fornés (que al cel sia) i na Bet Xema (que al cel sia). La fotografia té uns 50 anys d’antiguitat més o manco.

 

La segona imatge és un pla genera del poble de Sant Llorenç vist des de l’estació. Com podeu comprovar, el poble era més petitet, i una llarga tirada d’horts i camps conrats encara es veien des de la via del tren. Els temps, que canvien…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada