Fotografies antigues

Avui vos present dues noves fotografies d’aquestes antigues que fan sentir nostàlgia d’un temps que ja ha passat. Des d’aquí anim la gent a escanejar o digitalitzar les seves fotografies antigues i compartir-les públicament ja que formen part d’una història que ens és comuna.  Si vos fa ganes, enviau-les a editors@card.cat i nosaltres les publicarem.

La primera imatge de l’entrega d’avui és un grup d’amigues d’excursió. A la fila de dalt hi ha Catalina Llúcia (que al cel sia), Maria Montseriu (que al cel sia); a la fila central na Francisca Meca i una dona que no he pogut indentificar; i a la fila de baix n’Antònia Caragol, na Montserrat de ca’n Fornés (que al cel sia) i na Bet Xema (que al cel sia). La fotografia té uns 50 anys d’antiguitat més o manco.

 

La segona imatge és un pla genera del poble de Sant Llorenç vist des de l’estació. Com podeu comprovar, el poble era més petitet, i una llarga tirada d’horts i camps conrats encara es veien des de la via del tren. Els temps, que canvien…

Deixa un comentari