Animau-vos a participar en l’el·laboració del llibre verd

Durant la setmana que ve es posarà en marxa un dels projectes més engrescadors que hi ha hagut, d’ençà que jo ho recordi, al voltant de l’educació.

La finalitat d’aquest “Llibre verd” és la realització d’un document el·laborat per tota la comunitat educativa: Docents, Associacions de pares/mares i alumnes (majors d’edat), per definir el tipus d’educació que volem.

Des de la plataforma se’ns farà arribar un guió orientatiu per no haver de començar el debat “a cegues”, tot i que la intenció és que vagin sorgint temes a cada centre a on s’organitzin aquests debats.

En cap cas la intenció és que el Llibre verd s’acabi durant aquesta primera jornada de debat, sinó que està previst que s’allargui durant una sèrie de reunions amb l’objectiu que sigui un debat profund i sense presses.

En principi i si res ho impedeix, la primera d’aquestes reunions tendrà lloc el dia 15 d’aquest més en curs, a l’aula multi-cultural del CEIP Mestre Guillem Galmés. S’intentarà fer arribar aquesta proposta a altres centres de la comarca que, sigui pel motiu que sigui, no l’hagin pogut o volgut organitzar al seu centre amb a finalitat d’obrir més el debat.

En dies vinents us farem arribar el dia i l’hora de començament d’aquesta primera reunió per portar a terme aquest document tan interessant. Us mantindrem informats.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada