Crònica: Cardassar-Arenal

Dos equips amb aspiracions molt diferents, s’enfrontaven al Moleter en una tarda primaveral, en jornada de lliga, amb resultat final a favor dels de casa per 3-1.

En la primera meitat, es jugava molt al mig camp, sense, pràcticament, ocasions de gol, però així i tot es vegeren dos gols, un de cada equip.

Primer ho feia el Carde, amb un gran xut des de la frontal del migcampista local Jaume Alzamora. Després en una triangulació l’arenal posava les taules al marcador 1-1. I amb aquest resultat s’arribava al descans.

A la segona meitat, els llorencins sortiren disposats a donar una alegria als aficionats, i aconseguiren fer-se dominadors del partit, amb 2 gols més, primer Idevik i després, com no, J. Fernández, posaven la tranquilitat al marcador i a les grades.

Tres punts més per al Carde, que s’afiança a les posicions de dalt.

PD: es disputa la marató des Sables. L’atropellament d’una dona embruta la victòria a la flecha-valona de Cipollini. Nadal ja entrena a la superfície que li agrada més, la terra batuda, la FIFA sanciona al barça amb 1 any fore poder fitxar ni vendre, Mateu la Hoz serà l’àrbitre que dirigirà la final de copa, la selecció femenina sub17, on juga una jugadora del collerense, fa sub campiona del món.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada